12/15/2013

Nedräkning



Nu börjar nedräkningen inför pappas födelsedag, inför julafton, resan till Berlin och inför nyårs afton. Om 8 dagar fyller pappa år. Något som kommer att firas med sedvanlig tårta, uppesittarkväll med bingolotto, familjemiddag och massor av paket. 


Dagen efter åker vi till mormor och släkt, äter julbord och trängs med alla på bästa sätt då klapparna delas ut och paradisasken äts upp. I år kommer vi vara hela 22 personer, 2 hundar och några katter. Något som kommer göra att denna julen blir den bästa någonsin. 


Till Berlin bär det också av den 28.e december då jag och Jonas packar våra väskor och tar flyget. En hel vecka kommer vi att vara där för att spatsera på Berlins gator, upptäcka nya ställen och fira in det nya året med fina Gotlandsvänner som åker dit samtidigt som oss. Vi har även haft turen att bli inbjudna på nyårsgalej hos fina Frida och Stefan som bor i Berlin. Hurra vilken fin resa vi har framför oss alltså.


Så nu undrar ju jag om ni där ute har tips, tips tips tips till oss att göra, se, äta, i berlin? Skriv en kommentar i kommentatorsfältet och berätta. Själv har jag varit där flera gånger men vill se något nytt.


Puss!



Inga kommentarer

Skicka en kommentar

© .
Maira Gall