10/17/2015

I dag då vi vaknade var det strålande solsken och friskt höstväder på bästa sätt. Jonas och jag hade planerat en dag i stan för att åka till Byggfabriken och beställa färg till sovrummet.

Vi tog tunnelbanan till Odenplan, inspekterade en smakfulla nya tunnelbaneuppgången och började vår promenad mot Roslagsgatan. 

På Odengatan framför Biblioteket var blomsteraffären öppen. Pariskänslorna infann sig direkt!
Olssons Skor's skylt var också fin som vanligt. I dag även lite finare med en hund promenerandes förbi. 
Framme på byggfabriken fann vi att just den väggfärg vi tänkt ut till sovrummet, fanns uppmålad på väggarna i ett av deras visningskök. Vi har nämligen varit lite osäkra ett tag på om färgen skull bli för gul i vårt sovrum. Men väl på plats verkade färgen stämma precis med vad vi letat efter, och vips så beställde vi en burk på 5 liter som vi får hämta inom ett par dagar då vi fått lön.

Efter vårt stopp på Byggfabriken gick vi vidare längs gator av Antikaffärer där vi tittade in. Hittade en fin lampa till sovrummet som vi sparade i minnet för framtida köp. Vi han även med att springa in på Myrorna och Stadsmissionen där jag handlade två tavlor, en mjölkkanna, en rakspegel och ett fat från Gabriel.
När klockan närmade sig tre tog vi vårat pick och pack och begav oss hem igen. Det är nämligen oftast hockey på lördagar vid 16.00. Något som följs slaviskt i detta hushåll då Jonas är en inbiten SAIK-supporter.






Inga kommentarer

Skicka en kommentar

© .
Maira Gall